Hjælp Internet Tuned Radio.com og giv siden en stemme
Fortæl også gerne din mening »» »»
Tak for stemmerne på Klubben Netradio | Radio Online
! der har fået følgende stemmer 0 ud af 5 baseret på 0 stemmer
Klubben
Changes / Broken ?

Klubben Netradio

Du lytter lige nu til Klubben Netradio

Du lytter lige nu til Klubben Netradio - Klubben - der tidligere hed radio 3 er en af de største kommercielle radiostationer på Fyn. Stationen blev startet i...

Nu er radiokanalerne sorteret efter popularitet
Radio Sunshine
DR P2 Klassisk
DR Nyheder
Klubben

- der tidligere hed radio 3 er en af de største kommercielle radiostationer på Fyn. Stationen blev startet i 1998. Klubben sender nyheder, underholdning og musik 24 timer i døgnet hele året rundt. Stationen henvender sig hovedsaligt til lyttere mellem 20-48 år og deres musikprofil er adult contemporary. Radiokanalens nyhedsprogram sender dels de landsdækkende radionyheder men også de lokale Klubben nyhederne der produceres sammen med Fyens Stiftstidende. Radiostationen har til huse i Odense. Fynske medier har siden 2008 ejet Radio 3/klubben. Kanalen sendte i år 2009 en top 100 liste over årets mest spillede sange i hele år 2009 på kanalen. Toppen af listen bestod af Jomes morrison & Nelly Furtado – ”Broken String”. Efterfulgt af Milow – ”Ayo Technology”. Og derefter David Guetta feat. Kelly Rowland – ”When love takes over”.

D. 1. marts 2012 skiftede Radio 3 navnet ud med navnet: Klubben.

Kontakt Klubben

Du er altid velkommen til at kontakte KLUBBEN hvis du har spørgsmål:

kent@givhverdagvinger.dk , tlf: 66 123 123

www Klubben
internet Tuned Radio Frontpage Internet Tuned Radio
Overvåg de største danske handelssider
 ·
iTunedRadio.com should be read: internetTunedRadio. This site has nothing to do with other companies and shouldn't be identified as anything else than a free online internet tuned radio website.

Works in these browsers and devices: Google Chrome, Safari, Internet Explorer 9+, All known Android devices, iPad, iPhone, iPod

The copyright and ownership of any website, logo or live stream referenced on this site remains with the broadcaster. Server 1