Hjælp Internet Tuned Radio.com og giv siden en stemme
Fortæl også gerne din mening »» »»
Tak for stemmerne på DR P1 Netradio | Radio Online
! der har fået følgende stemmer 0 ud af 5 baseret på 0 stemmer
DR P1
Changes / Broken ?

DR P1 Netradio

Du lytter lige nu til DR P1 Netradio

Du lytter lige nu til DR P1 Netradio - DR P1 er en landsdækkende radiokanal, som sendte for første gang i 1925 og var DR’s første radiokanal. P1 er...

Nu er radiokanalerne sorteret efter popularitet
Julemandens Pitstop
Radio Sunshine
Radio Alfa
Retro Radio
Radio VLR
Radio Viborg
Radio24Syv
Radio ABC
PartyFM.dk
Radio i Ringkøbing
Limfjord Plus
Favorit FM Viborg
Radio Skive
Radio Klassisk
Radio Nibenitten
Limfjord Plus Slager
Radio Sydhavsøerne
Skala FM Sønderborg
Radio SLR
Radio Klitholm
Radio Als
Radio Halsnæs 104,5 FM
Radio Limfjord
Radio Charlie
Radio Go FM
DR P3
DR P5
DR P7 Mix
DR P4 København
DR P4 Østjyllands Radio
DR P4 Nordjylland
DR P4 Sjælland
DR P4 Fyn
DR P4 Syd
DR P4 Midt Vest
DR P1
DR P4 Trekanten
DR P2 Klassisk
DR P4 Esbjerg
DR Nyheder
DR P1

DR P1

er en landsdækkende radiokanal, som sendte for første gang i 1925 og var DR’s første radiokanal. P1 er udelukkende en talekanal som har fokus på oplysninger som nyheder og dokumentar, samt videnskabs-, samfunds-, debat-, og kulturprogrammer.

I 1931 fik stationen sit eget pausesignal der lød ”drømte mig en drøm i nat” dette er mange gange blevet moderniseret, det skete senest af Thomas Blackman i 2010. Først fra år 2003 begyndte de at sende programmer i døgndrift, hvor de førhen sendte natradio fra P3 i tidsrummet 00.00 til 06.00 hvor programmet fra P1 så startede.

P1 henvender sig til en meget snæver gruppe af lyttere end de mere populære kanaler som fx P4. Dr betegner selv P1 som den ”tankevækkende radio” da der bliver diskuteret mange forskellige emner på kanalen. Ofte er stationens værter og programmer genstande for de diskussioner der er i offentligheden. Det siges at kanalen har en politisk slagside til venstre, venstre politikeren Jens Rohde kaldte derfor i 2003 kanalen for ”en rød sekt”. Kanalen var også i 2007 meget kritisk overfor USA og en del af de partier, som lagde til højre for midten. Det hævdes så senere at det var en misforståelse og udtalelsen blev trukket tilbage af DR’s tidligere generaldirektør Kenneth Plummer.

Ugentligt har kanalen omkring 700.000 lyttere, hvilket gør at det er den fjerde mest lyttede kanal i Danmark. Aldersgennemsnittet på kanalen er omkring de 60 år, men der er meget få lyttere under 30 år.

DR P1’s kanal chef er Anders Kinch Jensen.

Kontakt DR P1

DR Byen
Emil Holms Kanal 20
0999 København C
Tlf. 35 20 30 40
Du kan for yderlige information kontakte kanal chefen Anders Kinch Jensen på E-mail. akij@dr.dk
Tlf. 40 29 51 01

www DR P1
internet Tuned Radio Frontpage Internet Tuned Radio
Overvåg de største danske handelssider
 · 
iTunedRadio.com should be read: internetTunedRadio. This site has nothing to do with other companies and shouldn't be identified as anything else than a free online internet tuned radio website.

Works in these browsers and devices: Google Chrome, Safari, Internet Explorer 9+, All known Android devices, iPad, iPhone, iPod

The copyright and ownership of any website, logo or live stream referenced on this site remains with the broadcaster. Server 1