Hjælp Internet Tuned Radio.com og giv siden en stemme
Fortæl også gerne din mening »» »»
Tak for stemmerne på Radio Sydhavsøerne Netradio | Radio Online
! der har fået følgende stemmer 0 ud af 5 baseret på 0 stemmer
Radio Sydhavsøerne
Changes / Broken ?

Radio Sydhavsøerne Netradio

Du lytter lige nu til Radio Sydhavsøerne Netradio

Du lytter lige nu til Radio Sydhavsøerne Netradio - Radio sydhavsøerne - er en radiokanal der blev lavet i 1986. De første lyttere sad til en generalforsamling i Lalandia...

Nu er radiokanalerne sorteret efter popularitet
Julemandens Pitstop
Radio Sunshine
Radio Alfa
Retro Radio
Radio VLR
Radio Viborg
Radio24Syv
Radio ABC
PartyFM.dk
Radio i Ringkøbing
Limfjord Plus
Favorit FM Viborg
Radio Skive
Radio Klassisk
Radio Nibenitten
Limfjord Plus Slager
Radio Sydhavsøerne
Skala FM Sønderborg
Radio SLR
Radio Klitholm
Radio Als
Radio Halsnæs 104,5 FM
Radio Limfjord
Radio Charlie
Radio Go FM
DR P3
DR P5
DR P7 Mix
DR P4 København
DR P4 Østjyllands Radio
DR P4 Nordjylland
DR P4 Sjælland
DR P4 Fyn
DR P4 Syd
DR P4 Midt Vest
DR P1
DR P4 Trekanten
DR P2 Klassisk
DR P4 Esbjerg
DR Nyheder
Radio Sydhavsøerne

Radio sydhavsøerne

- er en radiokanal der blev lavet i 1986. De første lyttere sad til en generalforsamling i Lalandia på Lolland, hvor kanalen kom en snigpremiere i radioen, dette var i september, den egentlige præmiere var d. 11 november 1986.

Radio sydhavsøerne første chef

Lars H. Christiansen var radioens første chef. I starten var det ikke muligt at få lov at sende både til Falster og Lolland, så de måtte lave en selvstændig søsterradio som åbnede d. 8 august 1988. Stationen lukkede da man senere, fik man mulighed for, at slå kanalerne sammen.

Radio sydhavsøerne har 17 ansatte, som sørger for de omkring 64.000 ugentlige lyttere, høre masser hit musik blandet med nyheder, konkurrencer, lokale informationer og underlige påfund.

Radioen lagde sammen med folke tidende i starten af sommeren i 1996 op til en debat mellem borgerne om der skulle opføres et nyt kunstmuseum på Lolland eller Falster. Men først efter hele 10 år blev det første dybe spadestik taget på Fuglsang efter megen debat. Radioen spillede også en meget central rolle da Nykøbing F.s borgerne i 1996 skulle informeres, om vandet i vandhanerne var udrikkeligt, forgiftet af myresyre. Radio værten var i luften med det et kvarter efter han fik det af vide og der kørte opdateringer med det hele natten.

Radio sydhavsøerne og dennes aktiviter

Radio sydhavsøerne har haft mange forskellige aktiviteter i løbet af årene, blandt andet et motionsløb, holdt fødselsdag hver måned det år de havde 25 års fødselsdag og mange andre ting.

Kontakt radio sydhavsøerne

Radio Sydhavsoerne A/S
Tværgade 20
4800 Nykøbing F
Tlf. 54 88 03 45
E-mail. mail@sydhavsradio.dk

www Radio Sydhavsøerne
internet Tuned Radio Frontpage Internet Tuned Radio
Overvåg de største danske handelssider
 · 
iTunedRadio.com should be read: internetTunedRadio. This site has nothing to do with other companies and shouldn't be identified as anything else than a free online internet tuned radio website.

Works in these browsers and devices: Google Chrome, Safari, Internet Explorer 9+, All known Android devices, iPad, iPhone, iPod

The copyright and ownership of any website, logo or live stream referenced on this site remains with the broadcaster. Server 1