ANR Hits Radio Online
ANR Hits

ANR Hits

Internationale hits fra hitlisterne Radio stationen fra ANR som hedder ANR Hits spiller de største hits fra de internationale hitlister fra såvel Danmark som udlandet. Top musiknumre uden reklamer Du får alle numrene som er på vej op i listerne hovedsageligt i England samt nationalt. Samtidig kan du på ANR’s hjemmeside se en topliste http://www.anr.dk/anr/radio/playlist/ over de numre der spilles, og denne opdateres hver uge. Naturligvis er der mange flere sange og musik numre der spilles i ANR Hits Radio end på denne side, men dette er et godt udgangspunkt for at finde ud af hvad du kan forvente at høre. ANR Hits er på nuværende skrivende tidspunkt fuldstændig reklame og tale fri, og derfor lige til at holde til at høre på når man arbejder og...

Internationale hits fra hitlisterne

Radio stationen fra ANR som hedder ANR Hits spiller de største hits fra de internationale hitlister fra såvel Danmark som udlandet.

Top musiknumre uden reklamer

Du får alle numrene som er på vej op i listerne hovedsageligt i England samt nationalt. Samtidig kan du på ANR’s hjemmeside se en topliste http://www.anr.dk/anr/radio/playlist/ over de numre der spilles, og denne opdateres hver uge.

Naturligvis er der mange flere sange og musik numre der spilles i ANR Hits Radio end på denne side, men dette er et godt udgangspunkt for at finde ud af hvad du kan forvente at høre.

ANR Hits er på nuværende skrivende tidspunkt fuldstændig reklame og tale fri, og derfor lige til at holde til at høre på når man arbejder og ikke gider høre en masse reklamer og andre forstyrrende elementer.

Kontakt oplysninger til ANR:

ANR er del af:
NORDJYSKE Medier
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Tlf. 9935-3535
Ansvarshavende chefredaktør: Per Lyngby

Kontakt:
Redaktion: redaktion@anr.dk / tlf. 9935-3535
Salg og annoncering: annonceservice@nordjyske.dk / tlf. 9935-3737
Eventkalender: event@anr.dk
Henvendelser om musik: kontakt@anr.dk

 


Trending