DR P7 Mix Radio Online
DR P7 Mix

DR P7 Mix

DR P7 Mix DR P7 Mix – mere information om radioen Hvad type musik spilles på denne radio station? Der spilles hovedsageligt pop og let rock, men der er også indimellem lidt konkurrencer og naturligvis nyheder engang i timen. Der kan blandt andet høres Rasmus Seebach, Robbie Williams og andre lignende kunstnere. Musikken er ganske blød og afslappet, værternes stemmer er også bløde og let syngende og der er ingen reklamer da det er en kanal fra Danmarks Radio – og som vi naturligvis alle betaler vores lincens for at lytte til. Hvem henvender radioen sig til? Hovedsagelig henvender denne radio station sig til de unge på over 30 og op til omkring 60 – der spilles som tidligere skrevet blød pop musik som er stille og afslappet, og som...

DR P7 Mix

DR P7 Mix – mere information om radioen

Hvad type musik spilles på denne radio station?

Der spilles hovedsageligt pop og let rock, men der er også indimellem lidt konkurrencer og naturligvis nyheder engang i timen. Der kan blandt andet høres Rasmus Seebach, Robbie Williams og andre lignende kunstnere.

Musikken er ganske blød og afslappet, værternes stemmer er også bløde og let syngende og der er ingen reklamer da det er en kanal fra Danmarks Radio – og som vi naturligvis alle betaler vores lincens for at lytte til.

Hvem henvender radioen sig til?

Hovedsagelig henvender denne radio station sig til de unge på over 30 og op til omkring 60 – der spilles som tidligere skrevet blød pop musik som er stille og afslappet, og som man ikke bliver stresset af. Musikken gør sig ganske godt på kontoret, og har ikke forfærdelig meget forstyrrende elementer.

Hvorfor vælge at lytte til DR P7?

Har du brug for lige at sidde og høre lidt roligt musik uden den store ballade, og samtidig gerne vil holde dig opdateret med de nationale nyheder, så bør du lytte til DR P7. Du er måske en af de unge på under 60 – eller har bare lyst til at nyde lidt rolige ballader? Så passer P7 lige til dig.

Hvad er DR P7 Mix så egentlig?

Stationens slogan er - DR P7 MIX - med pop og sjæl, lidt et synonym for ”med krop og sjæl”, hvilket i sig selv betyder at man lægger alt i det man gør – ligegyldig hvad alle andre tænker om det.

Radio stationen vil være mere end bare en radio station – de vil være den eneste nødvendige radio station som man har brug for – og efter adskillige dage hvor jeg har lyttet, er det faktisk blevet en af mine absolut favorit radio stationer.

Du kan naturligvis lytte til radiostationen lige her, eller via vores android app.

 


Trending