Klubben Radio Online
Klubben

Klubben - der tidligere hed radio 3 er en af de største kommercielle radiostationer på Fyn. Stationen blev startet i 1998. Klubben sender nyheder, underholdning og musik 24 timer i døgnet hele året rundt. Stationen henvender sig hovedsaligt til lyttere mellem 20-48 år og deres musikprofil er adult contemporary. Radiokanalens nyhedsprogram sender dels de landsdækkende radionyheder men også de lokale Klubben nyhederne der produceres sammen med Fyens Stiftstidende. Radiostationen har til huse i Odense. Fynske medier har siden 2008 ejet Radio 3/klubben. Kanalen sendte i år 2009 en top 100 liste over årets mest spillede sange i hele år 2009 på kanalen. Toppen af listen bestod af Jomes morrison & Nelly Furtado – ”Broken String”. Efterfulgt af Milow...

Klubben

- der tidligere hed radio 3 er en af de største kommercielle radiostationer på Fyn. Stationen blev startet i 1998. Klubben sender nyheder, underholdning og musik 24 timer i døgnet hele året rundt. Stationen henvender sig hovedsaligt til lyttere mellem 20-48 år og deres musikprofil er adult contemporary. Radiokanalens nyhedsprogram sender dels de landsdækkende radionyheder men også de lokale Klubben nyhederne der produceres sammen med Fyens Stiftstidende. Radiostationen har til huse i Odense. Fynske medier har siden 2008 ejet Radio 3/klubben. Kanalen sendte i år 2009 en top 100 liste over årets mest spillede sange i hele år 2009 på kanalen. Toppen af listen bestod af Jomes morrison & Nelly Furtado – ”Broken String”. Efterfulgt af Milow – ”Ayo Technology”. Og derefter David Guetta feat. Kelly Rowland – ”When love takes over”.

D. 1. marts 2012 skiftede Radio 3 navnet ud med navnet: Klubben.

Kontakt Klubben

Du er altid velkommen til at kontakte KLUBBEN hvis du har spørgsmål:

kent@givhverdagvinger.dk , tlf: 66 123 123

Trending