Radio24Syv Radio Online
Radio24Syv

Radio24Syv

Radio24syv - er også kendt som ”Radio Møller”. Det er en public service radiokanal, hvilket vil sige at den er i offentlighedens tjeneste. Lidt information om radiostationen: Radiokanalen blev lavet som en del i medieforliget i år 2010, hvor det blev besluttet at det daværende FM4 (der på det tidspunkt blev benyttet af DR, som deres radiostation P2) skulle sendes i udbud. Op til udbudsrunden blev der stillet en lang række krav, om hvad den nye kanal skulle indeholde. Der var flere store firmaer der havde planer og at byde på den, men kravene blev for omfattende, så de trak sig fra kapløbet om kanalen. De sidste der til sidst ønskede at byde på kanalen var et konsortium, hvilket er et samarbejde mellem Berlingske media og PeopleGroup. De annon...

Radio24syv

- er også kendt som ”Radio Møller”. Det er en public service radiokanal, hvilket vil sige at den er i offentlighedens tjeneste.

Lidt information om radiostationen:

Radiokanalen blev lavet som en del i medieforliget i år 2010, hvor det blev besluttet at det daværende FM4 (der på det tidspunkt blev benyttet af DR, som deres radiostation P2) skulle sendes i udbud. Op til udbudsrunden blev der stillet en lang række krav, om hvad den nye kanal skulle indeholde. Der var flere store firmaer der havde planer og at byde på den, men kravene blev for omfattende, så de trak sig fra kapløbet om kanalen.

De sidste der til sidst ønskede at byde på kanalen var et konsortium, hvilket er et samarbejde mellem Berlingske media og PeopleGroup. De annoncerede samtidig at kanalens navn ville blive Radio24syv og gik i luften d. 1. november 2011.

Ledelsen - og udskiftning i 2012

Kanalen blev i starten ledet af en direktion bestående af Jørgen Ramskov og Suzanne Moll. Den redaktionelle ledelse blev udgjort af Mads Brügger og Micheal Bertelsen, mens Patrick Bay Damsted var digital chef. Der var dog en udskiftning i gruppen i november 2012. Radio24syv kan man hører både på DAB, men også online.

Kontaktinformation

Vester Farimagsgade 41
1606 København V
Telefon: 31 247 247
CVR: 33501889
EAN: 5790002108556

 


Trending