Radio Als Radio Online
Radio Als

Radio Als

Radio Als Radio Als leverer en skøn krydderblanding af primært bløde hits. Lige fra det nyeste til alt det bedste musik fra de sidste 4 årtier. Vi er kendte for at være stedet, hvor du kan genhøre og synge med på de allerbedste sange fra 80’erne, 90’erne, 00’erne og 10’erne. Radio Als er også stedet, hvor du kan høre de lokale nyheder, holdes opdateret på hvad der rør sig ude i nærområdet, høre interviews med kendte danskere og musikere, samt deltage i masser af konkurrencer. Vi sender på Als 24 timer i døgnet, og den primære målgruppe er de 18 - 49 årige. Radio Als er en af Danmarks ældste kommercielle radiostationer. Vi startede den 27. august 1987 og har kørt nonstop siden. Kontakt Radio Als Stationsleder: Lisbeth Schiønni...

Radio Als

Radio Als leverer en skøn krydderblanding af primært bløde hits. Lige fra det nyeste til alt det bedste musik fra de sidste 4 årtier. Vi er kendte for at være stedet, hvor du kan genhøre og synge med på de allerbedste sange fra 80’erne, 90’erne, 00’erne og 10’erne.

Radio Als er også stedet, hvor du kan høre de lokale nyheder, holdes opdateret på hvad der rør sig ude i nærområdet, høre interviews med kendte danskere og musikere, samt deltage i masser af konkurrencer.

Vi sender på Als 24 timer i døgnet, og den primære målgruppe er de 18 - 49 årige.

Radio Als er en af Danmarks ældste kommercielle radiostationer. Vi startede den 27. august 1987 og har kørt nonstop siden.

Kontakt Radio Als

Stationsleder: Lisbeth Schiønning
Radio Als
Peblingestien 1
6430 Nordborg
Tlf.: 7445 1010
E-mail: radioals@radioals.dk

 


Trending