Radio Aura Radio Online
Radio Aura

Radio Aura

Radio Aura Er en kommerciel reklamefinansieret radio station, i det nordlige Jylland, og har til huse i Aalborg Øst kun et stenkast fra Gigantium. Radiokanalen er ejet af NORDJYSKE medier, som er en del af Nordjyske stiftstidende. Nordjyske stiftstidende er en dansk regionalavis, som udgives i Aalborg. Hos Radio Aura er den bløde musik i fokus. De spiller mange ballader af både danske og internationale kunstnere. Radio Aura kan man høre 24 timer i døgnet hele året rundt. På Radio Aura er der radionyheder 5 gange om dagen: Klokken 06:30, 07:30, 08:30 og igen klokken 16:30 og 17:30. Radio Aura og Guld FM hænger på en måde sammen. Radiokanalerne deler værter og derfor også de samme programmer, men nyhederne, sporten og reklamerne er tilpasset områ...

Radio Aura

Er en kommerciel reklamefinansieret radio station, i det nordlige Jylland, og har til huse i Aalborg Øst kun et stenkast fra Gigantium. Radiokanalen er ejet af NORDJYSKE medier, som er en del af Nordjyske stiftstidende. Nordjyske stiftstidende er en dansk regionalavis, som udgives i Aalborg. Hos Radio Aura er den bløde musik i fokus. De spiller mange ballader af både danske og internationale kunstnere. Radio Aura kan man høre 24 timer i døgnet hele året rundt. På Radio Aura er der radionyheder 5 gange om dagen: Klokken 06:30, 07:30, 08:30 og igen klokken 16:30 og 17:30.

Radio Aura og Guld FM hænger på en måde sammen. Radiokanalerne deler værter og derfor også de samme programmer, men nyhederne, sporten og reklamerne er tilpasset området, hvor radiostationen ligger. Radio Aura er tilpasset Aalborg, og Guld FM er tilpasset Herning.

Radio Aura kan høres fra Skagen til Hobro og også 24 timer i døgnet på netradio. Radiokanalen spiller både nye og gamle sange. De spiller fx meget Rasmus Seebach, Roxette, Celine Dion, Phil Collins, Mariah Carey og mange flere.

Kontakt Radio Aura

Radio Aura

NORDJYSKE Medier

Langagervej 1

DK-9220 Aalborg Ø

Tlf: 99 35 35 35

 


Trending