Radio Humleborg Radio Online
Radio Humleborg

Radio Humleborg

Om Fredensborg Lokalradio - Radio Humleborg Radio Humleborg startede i 1988 som en lokalradio i Fredensborg-Humlebæk kommune. Radioen har gennem sit virke været med til at præge den lokale debat. Radio Humleborg er for hele familien, hvilket også kan ses af vores varierede programudvalg. Det spænder fra populær popmusik til politiske debatudsendelser. Her er også plads til specielprogrammer så som Reggae Moods, Country Action, Swing i Æteren, Motorprogrammet og Jazztimen. Frivillige og ulønnede medarbejdere har gennem årene skabt en god lokalradio, som via lokale sponsorer bringer lokalt stof direkte ind i borgernes stuer. Ved kommunesammenlægningen af Fredensborg-Humlebæk Kommune og Karlebo Kommune til Fredensborg Kommune i 06/07, valgte Radio H...

Om Fredensborg Lokalradio - Radio Humleborg Radio Humleborg startede i 1988 som en lokalradio i Fredensborg-Humlebæk kommune. Radioen har gennem sit virke været med til at præge den lokale debat. Radio Humleborg er for hele familien, hvilket også kan ses af vores varierede programudvalg. Det spænder fra populær popmusik til politiske debatudsendelser. Her er også plads til specielprogrammer så som Reggae Moods, Country Action, Swing i Æteren, Motorprogrammet og Jazztimen. Frivillige og ulønnede medarbejdere har gennem årene skabt en god lokalradio, som via lokale sponsorer bringer lokalt stof direkte ind i borgernes stuer.

Ved kommunesammenlægningen af Fredensborg-Humlebæk Kommune og Karlebo Kommune til Fredensborg Kommune i 06/07, valgte Radio Humleborg at ændre navnet til Fredensborg Lokalradio - Radio Humleborg Fredensborg Lokalradio - Radio Humleborg "Gasværket"

Nørredamsvej 18
3480 Fredensborg
tlf.4847 5900
E-mail. radio humleborg.dk

 


Trending