Radio M - Lyden af Midtjylland Radio Online
Radio M - Lyden af Midtjylland

Radio M - Lyden af Midtjylland

Radio M - er en dansk lokalradio. Den har hjemsted i Herning i Vestjylland. Radioens udbredelse Radioen holder folk opdateret med både landsdækkende men også lokale nyheder. De sender lokale nyheder hver halve time om morgenen og eftermiddagen, og resten sendes der nyheder hver time. Sloganet er Radio M ”Lyden af Midtjylland”. Stationen er en del af Mediehuset Herning folkeblad der også er indblandet i blandt andet Radio ABC og Radio Alfa. Radiokanalen kan både høres i radioen men også over hele verden via internettet, for Radio M's netradio dækker nemlig hele verden heriblandt igennem blandt andet RadioOnline som en af de få HTML5 sider der dækker denne radio station. De spillede musik genrer Radio M henvender sig klart til de helt unge. D...

Radio M

- er en dansk lokalradio. Den har hjemsted i Herning i Vestjylland.

Radioens udbredelse

Radioen holder folk opdateret med både landsdækkende men også lokale nyheder. De sender lokale nyheder hver halve time om morgenen og eftermiddagen, og resten sendes der nyheder hver time.

Sloganet er Radio M ”Lyden af Midtjylland”. Stationen er en del af Mediehuset Herning folkeblad der også er indblandet i blandt andet Radio ABC og Radio Alfa.

Radiokanalen kan både høres i radioen men også over hele verden via internettet, for Radio M's netradio dækker nemlig hele verden heriblandt igennem blandt andet RadioOnline som en af de få HTML5 sider der dækker denne radio station.

De spillede musik genrer

Radio M henvender sig klart til de helt unge. De spiller det nyeste af det nyeste musik, det der er helt oppe i tiden.

Dog er det stadig meget bredt, de spiller både amerikanske og danske sange, de spiller som eksempel Justin Bieber, Rasmus Seebach, Outlandish, Flo Rida og mange flere.

Kontakt Stationen

Radio M
Morten Bach: Programchef
Email: Morten@radiom.dk
Gitte Søndergaard: Radio chef
Email: gs@herningsfolkeblad.dk
Tlf: 96 26 37 47
Marianne Thorø: Journalist
Email: Mtj@herningfolkeblad.dk
Tlf: 96 26 25 83

 


Trending