Radio Sydhavsøerne Radio Online
Radio Sydhavsøerne

Radio Sydhavsøerne

Radio sydhavsøerne - er en radiokanal der blev lavet i 1986. De første lyttere sad til en generalforsamling i Lalandia på Lolland, hvor kanalen kom en snigpremiere i radioen, dette var i september, den egentlige præmiere var d. 11 november 1986. Radio sydhavsøerne første chef Lars H. Christiansen var radioens første chef. I starten var det ikke muligt at få lov at sende både til Falster og Lolland, så de måtte lave en selvstændig søsterradio som åbnede d. 8 august 1988. Stationen lukkede da man senere, fik man mulighed for, at slå kanalerne sammen. Radio sydhavsøerne har 17 ansatte, som sørger for de omkring 64.000 ugentlige lyttere, høre masser hit musik blandet med nyheder, konkurrencer, lokale informationer og underlige påfund. Radioen...

Radio sydhavsøerne

- er en radiokanal der blev lavet i 1986. De første lyttere sad til en generalforsamling i Lalandia på Lolland, hvor kanalen kom en snigpremiere i radioen, dette var i september, den egentlige præmiere var d. 11 november 1986.

Radio sydhavsøerne første chef

Lars H. Christiansen var radioens første chef. I starten var det ikke muligt at få lov at sende både til Falster og Lolland, så de måtte lave en selvstændig søsterradio som åbnede d. 8 august 1988. Stationen lukkede da man senere, fik man mulighed for, at slå kanalerne sammen.

Radio sydhavsøerne har 17 ansatte, som sørger for de omkring 64.000 ugentlige lyttere, høre masser hit musik blandet med nyheder, konkurrencer, lokale informationer og underlige påfund.

Radioen lagde sammen med folke tidende i starten af sommeren i 1996 op til en debat mellem borgerne om der skulle opføres et nyt kunstmuseum på Lolland eller Falster. Men først efter hele 10 år blev det første dybe spadestik taget på Fuglsang efter megen debat. Radioen spillede også en meget central rolle da Nykøbing F.s borgerne i 1996 skulle informeres, om vandet i vandhanerne var udrikkeligt, forgiftet af myresyre. Radio værten var i luften med det et kvarter efter han fik det af vide og der kørte opdateringer med det hele natten.

Radio sydhavsøerne og dennes aktiviter

Radio sydhavsøerne har haft mange forskellige aktiviteter i løbet af årene, blandt andet et motionsløb, holdt fødselsdag hver måned det år de havde 25 års fødselsdag og mange andre ting.

Kontakt radio sydhavsøerne

Radio Sydhavsoerne A/S
Tværgade 20
4800 Nykøbing F
Tlf. 54 88 03 45
E-mail. mail@sydhavsradio.dk

 


Trending