Skaga FM Radio Online
Skaga FM

Skaga FM

Radio Skaga - er en dansk kommerciel radio, kanalen er hele Vendsyssels lokale radiostation. Radiokanalens slogan er Radio Skaga - ”lyden af Vendsyssel” Den 15. september 1990 begyndte Radio Skaga, tidligere Radio Hirtshals, sine udsendelser. Radiokanalen har udviklet sig fra at være en lille lokalradio, til en stor kommerciel radiostation der dækker hele Vendsyssel. Radiokanalen er primært finansieret af reklameindtægter. Radio Skaga henvender sig til en bred gruppe af mennesker. Den spiller både sange fra 70’erne, 80’erne, 90’erne og helt frem til i dag. Det er meget blandet, hvad de spiller, men har ofte nogle temaprogrammer fx radioprogrammet ”Totally 80’s”. Radio Skaga har radioprogrammet ”Totally 80’s”. ”Totally 8...

Radio Skaga

- er en dansk kommerciel radio, kanalen er hele Vendsyssels lokale radiostation. Radiokanalens slogan er Radio Skaga - ”lyden af Vendsyssel”

Den 15. september 1990 begyndte Radio Skaga, tidligere Radio Hirtshals, sine udsendelser. Radiokanalen har udviklet sig fra at være en lille lokalradio, til en stor kommerciel radiostation der dækker hele Vendsyssel. Radiokanalen er primært finansieret af reklameindtægter.

Radio Skaga henvender sig til en bred gruppe af mennesker. Den spiller både sange fra 70’erne, 80’erne, 90’erne og helt frem til i dag. Det er meget blandet, hvad de spiller, men har ofte nogle temaprogrammer fx radioprogrammet ”Totally 80’s”.

Radio Skaga har radioprogrammet ”Totally 80’s”. ”Totally 80’s” er spækket med god musik fra, som navnet nok indikerer, 80’erne. Der er også interviews med en lang række stjerner. Programmet byder på musik af bl.a. Madonna, Stevie Wonder, Lionel Ritchie og mange flere.

Skaga FM er ifølge Gallup en af de lokale radiostationer i Danamark, hvor lytterne lytter flest timer i løbet af ugen.

For 20 år siden havde musikudbuddet udgangspunkt i de frivillige radioentusiaster egne LP-samlinger og kassebånd. Dog er Lp’er, kassebånd og til dels også Cd’er fortid på radioen nu.

Kontakt Radio Skaga

Salg
Skaga FM
Åstrupvej 53
9800 Hjørring
salg@skagafm.dk
Telefon 98 94 59 60

Studier og administration
Skaga FM
Box 96. P- Rimmensgade 40 1. TH
9850 Hirtshals
Info@skagafm.dk
Tlf.: 98 94 59 60

 


Trending