Solo FM Radio Online
Solo FM

Solo FM

Solo FM - er en dansk kommerciel lokal radio, og den er en del af radio ABC gruppen, som også består af søsterkanalerne Radio Alfa og Radio ABC. Solo FM har hjemsted i Randers, men dækker dog et meget stort geografisk område, faktisk sender den til hele verden via internettet. Radiokanalen kan både høres i radioen men også som netradio. I perioden mellem 9 og 16 spilles der nonstop musik på Solo FM, det bliver dog afbrudt af Nyhederne hver hele time. I perioden mellem 16-18 er der nyheder hver halve time. Solo FM prøver at ramme ret mange aldersgrupper. De spiller både den nye mest populære musik, men også det lidt ældre som de fleste over 30 husker. Radiokanalen henvender sig helt fra 15-50 årige, så det er en meget bred gruppe....

Solo FM

- er en dansk kommerciel lokal radio, og den er en del af radio ABC gruppen, som også består af søsterkanalerne Radio Alfa og Radio ABC.

Solo FM har hjemsted i Randers, men dækker dog et meget stort geografisk område, faktisk sender den til hele verden via internettet.

Radiokanalen kan både høres i radioen men også som netradio.

I perioden mellem 9 og 16 spilles der nonstop musik på Solo FM, det bliver dog afbrudt af Nyhederne hver hele time. I perioden mellem 16-18 er der nyheder hver halve time.

Solo FM prøver at ramme ret mange aldersgrupper. De spiller både den nye mest populære musik, men også det lidt ældre som de fleste over 30 husker.

Radiokanalen henvender sig helt fra 15-50 årige, så det er en meget bred gruppe. Som eksempel spiller de både Lady Gaga men også Lis Sørensen, det dækker en stor aldersgruppe.

Kontakt Solo FM

Solo FM
Brotoften 10
DK-8940 Randers SV
Tlf. : +45 86 40 12 22
Fax: +45 86 40 55 20
Solo FM er en del af radio ABC gruppen A/S.

 


Trending